Agenda activiteiten

Donderdag 21 november 2019

Openingsparty Winterbar Moose

Op donderdag 21 november opent de gezelligste winterbar alweer de deuren aan de voet van de Heistse berg. Ook dit jaar zal Moose tot en met zondag 5 januari weer garant staan voor gezelligheid in een sfeervolle setting. Het Moose-seizoen wordt afgetrapt met een openingsparty vanaf 21u gedirigeerd door dj Peter.

Locatie

Pop-up Winterbar 'Moose' - ter hoogte van Oude Godstraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Pop-up Winterbar 'Moose'
Jan Moons
T. 0475 32 30 57
info@janmoons.be
www.winterbarmoose.be

Meer over deze organisator

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier