Stijlvol & zomers

Stralend door het voorjaar met een mooie outfit van Marjel Boetiek! Je vindt hier de meest stijlvolle en trendy dameskleding voor elke gelegenheid maar ook mooie accessoires die je outfit de finishing touch geven. Juwelen, sjaaltjes, ... of wat dacht je van een mooie handtas van Bulaggi? Dit handtassenmerk viert alle unieke kenmerken van de vrouw met een  perfect passende handtas en de nieuwe collectie ademt de zomer! Een mooie handtas met een zomers tafereel dat je doet wegdromen naar paradijselijke stranden of mag het toch wat groter zijn? Voor wie graag veel spullen meeneemt is een shopper ideaal. Dit soort tassen biedt genoeg ruimte voor al je summer essentials. De lange hengsels hang je  makkelijk over je schouder zodat je je handen vrij hebt tijdens het shoppen.

Marjel Boetiek
Hoogzand 6, Westmeerbeek
T 016 69 87 82

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Speciale promoties Check het hier