Bescherm je ogen tegen de zon

Of je nu naar het strand gaat, een terrasje doet of naar je werk pendelt, je ogen beschermen tegen schadelijk zonlicht is net zo belangrijk als het smeren van zonnecrème om je  huid te beschermen. Dat kan natuurlijk in stijl met een mooie zonnebril! Bij Brilcenter vind je een waaier aan mogelijkheden om je ogen tegen vervelende schitteringen en uv-licht te beschermen. Een sportieve look voor tijdens een wandeling of fietstocht of liever een elegant model om te flaneren, je vindt er vast een zonnebril naar jouw smaak! Ook voor een zonnebril op sterkte ben je er aan het juiste adres, nu zelfs aan scherpe prijzen!

Brilcenter
Oude Godstraat 36, Heist-op-den-Berg
T 015 24 29 53
www.brilcenter.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier