Nieuws uit de regio

04-07-2018 - Putte

Actie tegen woninginbraken

Politiezone Bodukap voert actie ter preventie van woninginbraken in de gemeente. “Als burgemeester vind ik de veiligheid van de Puttenaars één van de prioriteiten”, zegt burgemeester Peter Gysbrechts. “Naast de camera’s die we zelf als bestuur hebben geplaatst, is het dan ook van groot belang dat PZ Bodukap op regelmatige basis acties onderneemt ter preventie van woninginbraken.”

De acties ter preventie van inbraken worden door hen veelvuldig georganiseerd. De ene keer is het een actie met een vaste standplaats, de andere keer een patrouille op gans het grondgebied. De voorbij avond voerde de PZ Bodukap dergelijke actie uit in Putte en Duffel. Er werden 14 voertuigen gecontroleerd en 20 personen. Hierbij werd een verboden wapen in beslag genomen, één voertuig was niet verzekerd en één persoon was gesignaleerd."

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier