Nieuws uit de regio

28-06-2018 - Putte

Gemeenteraad keurt oprichting derde graad beeldende kunsten te Putte goed.

De gemeenteraad heeft de aanvraag van de academie in Heist-op-den-Berg goedgekeurd voor de oprichting van een derde graad beeldende- en audiovisuele kunsten aan de Putse academie.

Tot nu toe werden deze lessen enkel ingericht voor kinderen van 6 tot 11 jaar. Vanaf de start van het nieuwe schooljaar op 1 september zullen nu ook kinderen vanaf 12 jaar deze opleiding kunnen voortzetten in Putte. Het groen licht van de minister wordt verwacht in augustus. “We vinden de oprichting van dit vervolgtraject van het grootste belang voor de kinderen die nog verder willen gaan met hun opleiding, maar niet de mogelijkheden hebben om zich telkens naar de hoofdvestiging van Heist-op-den-Berg te verplaatsen. De derde graad werd namelijk enkel daar ingericht. Nu kunnen de leerlingen van de tekenacademie die de opleiding in Putte hebben aangevat deze ook zonder problemen in dezelfde academie voortzetten”, aldus schepen van Onderwijs en Cultuur Inge De Bie (Open Vld).

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Speciale promoties Check het hier