Nieuws uit de regio

15-02-2018 - Putte

Opening expo voor kleine kunstenaars

Naar aanleiding van de dag van het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO) zette men in heel Vlaanderen de academies en conservatoria in de kijker. Ook in de gemeente Putte.

Naast een leerlingenconcert en een toneelvoorstelling was er voor de kinderen van de tekenacademie de beurt voor hun jaarlijkse expo. “Zoals steeds zorgden de leerkrachten en alle jonge kunstenaars weer voor heel wat mooie kunstwerken. Elk werk verwijst daarenboven naar een werk van een grote kunstenaar. Vandaar de dubbele titel grote-kleine kunstenaars,” weet schepen van cultuur Inge De Bie. Onder ruime belangstelling opende zij samen met kinderschepen van cultuur Justine Rovillard vorige zaterdag de expo.

De tentoonstelling is nog t.e.m. 24 februari gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van de bib.

Meer info over de expo en de mogelijkheden aan de Putse academie: www.putte.be
(cultuurdienst@putte.be, Tel. 015 76 78 88

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier