Nieuws uit de regio

10-08-2017 - Heist - Zonderschot

Chiro Zonderschot neemt nieuwe lokalen in gebruik

Dit weekend worden de nieuwe lokalen voor chiro Zonderschot (Heist-op-den-Berg) geopend. Vrijdag 11 augustus is er een receptie voor alle partners en zondag 13 augustus (vanaf 14u00) zijn de lokalen geopend voor iedereen.

De nieuwe lokalen in de Withofstraat werden gebouwd onder leiding van vzw Bochizon. De bouw duurde een kleine twee jaar. De mogelijkheid zal geboden worden om de lokalen voor weekends en feesten te huren. Tijdens de bouw van de lokalen werden er extra containers geplaatst aan de lokalen in de Blokstraat waar nu de ganse Chiro samen zit. Vanaf september zal de jeugdbeweging de lokalen betreden en hiermee zullen de oudste leden (vanaf 12 jaar) terug gesplitst zitten van de jongere leden die in de Blokstraat blijven. Eén Ruimte zal aan de naastgelegen gemeentelijke basisschool "De Zonne" verhuurd worden die dit voor enkele jaren als extra klaslokaal zullen gebruiken.

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Speciale promoties Check het hier