Nieuws uit de regio

03-07-2019 - Wiekevorst

Open deur op Heist Airport

“Welle hemme alles!”, zelfs een vliegveld in Heist. Op 6 en 7 juli houdt M.A.S.H. (voluit Model Aero Sport Heist) haar jaarlijkse Fly In op haar eigen vliegveld aan de Wiekevorstse Goorweg. Toeschouwers maken er kennis met modelvliegtuigjes in alle maten en kleuren, van de kleine huis-, tuin- en keukenmodellen tot serieuze kleppers met een motorinhoud van 800 cc en een spanwijdte van 9 m.

Tijdens het volledige weekend is er een doorlopend programma, zowel zaterdag als zondag gaan de vrije vluchten vanaf 10 u van start. Dit betekent dat de aanwezige piloten om beurt hun toestellen voorvliegen, een ervaren commentator zorgt voor de nodige achtergrondinformatie. Alle facetten binnen de hobby komen aan bod: kunstvlucht, zweefvliegen, helikopter, tweedekker, driedekker,… tweemotor, driemotor,… kortom, voor elk wat wils. Net zoals bij de vorige edtie is er de mogelijkheid om de modellen van dichtbij te ontdekken. Hiervoor wordt de toegang tot de pits open gesteld tussen 12 u en 12.30 u. Dit is een eenmalige gelegenheid om vanaf de eerste rij alles te kunnen bewonderen en de bouwers/piloten van deze kunstwerken te ontmoeten. Omdat de club een zo ruim mogelijk publiek willen aanspreken en iedereen de gelegenheid willen geven te komen proeven van hun hobby, is de toegang het volledige weekend gratis. Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt van het terrein en dranken en snacks zijn aan democratische prijzen te verkrijgen. Om de kinderen te plezieren zijn er in de loop van het weekend ook verschillende snoepdroppings voorzien. Meerdere modellen worden met snoep geladen, vliegen een korte vlucht en nadien wordt de snoep op het vliegveld gedropt. Voor de aanwezigen is er ook een gratis tombola voorzien met enkele mooie prijzen, waaronder onder andere 2 gratis ballonvaarten.

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Speciale promoties Check het hier