Agenda activiteiten

Woensdag 10 juli 2019

Film in het bos met randanimatie

op woensdag 10 juli organiseert BOS+, een Vlaamse organisatie die zich inzet voor bosbehoud en meer en beter bos, i.s.m. CC Zwaneberg, team Sport en Jeugd en Bibliotheek Heist-op-den-Berg een openluchtfilm met randanimatie in De Averegten. Je kan er terecht vanaf 20 uur voor een heerlijke bosbelevenis voor jong en oud, een leuke avond in een uniek decor met randanimatie, toffe workshops, lekker eten en sprankelende drankjes.

De film 'Becoming Astrid' gaat van start om 22 uur en is een biografie over het leven van Astrid Lindgren. Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zoa haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken, waaronder Pippi Langkous, is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van onze tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde  te breken.

Praktisch:

  • De toegang is gratis maar reserveer best even via www.zwaneberg.be. Op die manier kunnen we je verwittigen als de film door regenweer moet verhuizen naar CC Zwaneberg.
  • Breng een dekentje, zitmeubel, muggenmelk en zaklamp mee.

Locatie

Provinciaal Groendomein De Averegten - Boonmarkt 12 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier