Agenda activiteiten

Zaterdag 29 juni 2019

Nationale picknickdag & Modderfeest

Niets zo leuk als samen picknicken in het frisse groene gras! Je kan het zo simpel of uitgebreid maken als zelf wil. Gewoon met een mandje en een kleedje de natuur in. En of je daa rnu broodjes kaas en een fles limonade in doet of toastjes met kaviaar en Dom Perignon, dat maakt niet uit. Op zaterdag 29 juni kan je van 12 tot 16 uur komen pciknicken op het grasveld aan de Blokhut van de Averegten. Vanaf 14 uur kunnen de kinderen zicht op en rond natuurspeelplaats Hobbeldonk uitleven op het Modderfeest. Kneden, kliederen, kleien, voelen, ontdekken en vies worden. Het mag allemaal!

Gratis deelname, inschrijven is niet nodig.

Locatie

De Blokhut (Averegten) - Boonmarkt 12 - 2220 Hallaar

Organisatie

De Averegten
Tom Huysmans
T. 0474 95 00 90
tom.huysmans@provincieantwerpen.be

Meer over deze vereniging

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier