Agenda activiteiten

Zondag 30 juni 2019

Halder Blaast

Op zondag 30 juni kan je om 10u komen luisteren naar K.F. De Berthoutzonen uit Hallaar, zij geven dan een gratis dorpsconcert op de speelplaats van de oude jongensschool. Van jong tot oud, van quasi onervaren tot zeer ervaren, ze zullen er op de speelplaats die omgetoverd wordt tot een openlucht concertzaal samen een prachtig concert van maken.

Die voormiddag kan je ook inschrijven voor de KWB loopkoers, er kan een drankje genuttigd worden en er zal een heuse ijskar klaarstaan. Aansluitend (tot 17u) wordt de parochiezaal omgetoverd in een ijssalon waar de fanfarejeugd lekkere ijsjes zal serveren.

Locatie

Parking Hallaar Dorp - Leopoldlei 81 - 2220 Hallaar

Organisatie

Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen
Marc De Raet
info@berthoutzonen.be
www.berthoutzonen.be

Meer over deze vereniging

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Speciale promoties Check het hier