Moeiteloos door het drukke verkeer

Dagelijkse frustraties in het drukke stadsverkeer verdwijnen als sneeuw voor de zon met ‘Vesper’, de elektrische step die beantwoordt aan de hedendaagse vervoersnoden. Met deze knap gedesignde step versla je moeiteloos elke verkeerstopstopping. Je behaalt snelheden tot 18 km/u en omdat je deze step ook kan opvouwen neem je hem makkelijk mee op de trein of de bus. Een milieuvriendelijke en moderne manier om je te verplaatsen want met een actieradius van 30 km geraak je al een heel eind.

Bike Center
Lostraat 33C, Heist-op-den-Berg
T 015 230 225

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier