Moeiteloos door het drukke verkeer

Dagelijkse frustraties in het drukke stadsverkeer verdwijnen als sneeuw voor de zon met ‘Vesper’, de elektrische step die beantwoordt aan de hedendaagse vervoersnoden. Met deze knap gedesignde step versla je moeiteloos elke verkeerstopstopping. Je behaalt snelheden tot 18 km/u en omdat je deze step ook kan opvouwen neem je hem makkelijk mee op de trein of de bus. Een milieuvriendelijke en moderne manier om je te verplaatsen want met een actieradius van 30 km geraak je al een heel eind.

Bike Center
Lostraat 33C, Heist-op-den-Berg
T 015 230 225

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier