KFCM Hallaar stelt een uniek collector's item voor

Je kent ze wel … de Paninistickers die telkens in het kader van het WK voetbal weer extra populair waren. Dit jaar geen WK maar onder het motto ‘Echte voetbalhelden horen thuis in een stickerboek’ wel stickers! Voetbalclub KFCM Hallaar stelt op 30 oktober met veel trots hun allereerste en nu al legendarische sticker-verzamelalbum voor.

Red KFCM
Voetbalclub KFCM Hallaar, een club met een sterke jeugdwerking waar een grote samenhorigheid heerst, kreeg eerder dit jaar te horen dat ze nog maar enkele jaren op hun huidige locatie kunnen blijven en op zoek moeten naar andere oorden. Ze blijven echter niet bij de pakken neerzitten en zijn vast van plan allerlei acties te ondernemen zodat ze nog lang kunnen blijven voetballen in Hallaar. Eén van die acties is het stickerboek met de enige echte KFCM Hallaar stickers waarin spelers, trainers, bestuur en medewerkers hun plaatsje kregen, een echt collector’s item!

De aftrap
Zoals dat gaat in voetbal wordt er een aftrap gegeven van deze unieke actie en dat op vrijdag 30 oktober tijdens de Halloweentocht van KFCM Hallaar. Gezellig griezelen met familie en vrienden en tegelijkertijd in primeur het stickerboek ontdekken. En nadien … dan is het sparen en ruilen geblazen om je stickerboek vol te krijgen natuurlijk.

Reacties

verschooten Simonne schreef op 25-10-2015 07:36

ik vind het perfect een fotoboek met de kleinkinderen.
waar elke grootmoeder of grootvader zo trots op is
doe zo voort de kinderen genieten van de matchen en ook de andere familieleden
ik heb alvast mijn boek besteld en enkele pakjes stikkers
een trotse moek

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Speciale promoties Check het hier