Een fiets of step op afbetaling?

Met een elektrische fiets of met een plooifiets overbrug je vlot de kilometers naar je werk. Een goede koersfiets of mountainbike voert je tijdens een uitstapje dan weer moeiteloos door heuvels en dalen. In de stad kan je dan weer snel uit de voeten met een step. Aan een degelijke fiets of step hangt uiteraard ook een prijskaartje. Om je aankoop te financieren is het voor jou misschien interessanter om een lening op afbetaling aan te gaan. Zo betaal je gespreid en hoef je niet meteen aan je spaargeld te raken. Bike Center helpt je graag op weg met de nodige info, informeer ernaar in de winkel!

* Let op, geld lenen kost ook geld.

Bike Center
Lostraat 33C
Heist-op-den-Berg
T 015 230 225
www.bikecenter.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier