Geknipt voor een leven in beweging

De New Grand Tivoli van SsangYong neemt je mee op avontuur. Deze ongewoon veelzijdige, stijlvolle en stoere wagen is compact én ruim, praktisch én eigenzinnig. Wie er met de Grand  Tivoli op uit trekt kan rekenen op een zee van ruimte voor je gezin en voor alle bagage die je graag mee wil nemen. Bovendien kan je de bagageruimte ook in een handomdraai verdubbelen in  capaciteit. Met deze wagen, die verkrijgbaar is met zowel een manuele als automatische versnellingsbak, navigeer je dankzij de krachtige motor en uitgebreide veiligheidssystemen vlot en  veilig door het verkeer.

Garage Michiels
Aarschotsesteenweg 200D, Herselt
016 57 23 88
www.garage-michiels.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Speciale promoties Check het hier