Een job bij de bank

De banksector maakt een metamorfose door, dat is duidelijk. Het lokale kantorennetwerk wordt afgebouwd in functie van professionalisering en de digitalisering van de dienstverlening. Toch blijven een aantal interessante voordelen van een job in de banksector overeind. Denk maar aan een goede verloning, flexibele werkregeling, doorgroeimogelijkheden, opleiding en training,  afwisseling en sociaal contact. Bovendien legt elke bank hierin zijn eigen accenten, bij AXA is dat klantgerichtheid.

AXA bank- en kredietagent
AXA Bank is in België een sterke financiële speler die al vier jaar op rij beloond wordt met Bank Awards dankzij het enorme vertrouwen dat onze klanten in de bank stellen. Eind 2019 won  AXA de Bank Award van Bank van het Jaar en Beste Agentennetwerk. De eenvoudige en transparante aanpak maakt de bank aantrekkelijk voor klanten die begeleiding op maat wensen op  de momenten die er voor hen echt toe doen. Zo bekleedt AXA Bank met een vijfde plaats een sterke positie in de markt van Belgische woonkredieten. Ook beleggers vinden er hun gading  dankzij de sterke inzet op persoonlijk beleggingsadvies.

AXA Bank Belgium maakt deel uit van de AXA Groep, een toonaangevende internationale bankverzekeraar van 100 miljoen klanten met 160.000 medewerkers in 62 landen. Wereldwijd is  AXA het nummer 1 verzekeringsmerk en AXA Bank is in België een sterke financiële speler. Zakenkantoor Gorris in een zelfstandig AXA bank- en kredietagentschap. Een team van 8  medewerkers staat dagelijks voor u klaar. U kan hier als particuliere of professionele klant terecht voor alle vragen rond dagelijks bankieren, beleggen, private banking en kredieten. AXA  kantoor Gorris draagt het label van Business Banker, een kwaliteitslabel voor de dienstverlening aan professionelen.

Een nieuwe uitdaging dicht bij huis?
Voor u geen files, maar een werkplek dicht bij huis? Ook wie geen financiële opleiding genoten heeft, maar over een bachelor of master diploma beschikt of gelijkgesteld is door ervaring, en  een sterke interesse in de bankwereld heeft, kan aan de slag. Sta je open voor verandering, voortdurend leren en interessante doorgroeimogelijkheden? Dan is een job in de bankwereld zeker iets voor jou. We zoeken voortdurend professionele werknemers die ons aanbod goed leren kennen en zo optimaal advies kunnen geven aan (potentiële) klanten. Misschien is een job als  commercieel medewerker (algemeen, kredieten of beleggingen) wel iets voor jou?

Werken bij Zakenkantoor Gorris
✓ een leuke en ondernemende functie waarbij u het verschil kunt maken
✓ een job dicht bij huis, in een uitdagende en dynamische omgeving
✓ een uitgebreid opleidingstraject dat u toelaat om verder te groeien

Even kennismaken of een vraag over een job bij Zakenkantoor Gorris?
Kom langs voor een spontane sollicitatie!
Neem contact op met Daisy via daisy.vandemoer.12429@axa-bank.be

Zakenkantoor Gorris, AXA bank- en kredietagent
Boudewijnlaan 41C, Heist-op-den-Berg
T 015 24 80 44
www.zakenkantoorgorris.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier