Professionele reiniging van uw wagen(s) op locatie

Geen tijd of zin om je wagen te wassen? De auto wassen is een heel werk dat wel wat tijd vraagt. Voor de klusjes in je huis of tuin laat je een klusjesman of tuinman langskomen, waarom zou je dan voor het wassen van je wagen niet iemand aan huis of op locatie laten komen? Dylan van DDH Car Cleaning gaat aan de slag met oog voor detail, legt de nodige voorzichtigheid aan de dag en doet je wagen stralen.

Carwash op locatie

Carwash op locatie
Een personenwagen, bedrijfswagen, bestelwagen, 4x4 of mobilhome, ... Bij DDH Car Cleaning krijgt uw voertuig een grondige reinigingsbeurt, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, en dat op een locatie die u het best uitkomt. De oprit voor uw huis of de parking aan uw bedrijf, alles is mogelijk. Na een volledige wasbeurt van de carrosserie waarbij ook de velgen en  chrome extra aandacht krijgen, wordt ook de binnenkant onder handen genomen. De wagen wordt grondig gestofzuigd, de vloermatten worden uitgeklopt en ook de dakhemel, het dashboard,  de ruiten, zetels en ventilatiekleppen worden gereinigd. Kortom, uw wagen wordt tot in de kleinste hoekjes professioneel schoongemaakt.

kwalitatieve productenDieptereiniging van uw zetels
Een diep ingetrokken vlek op de bekleding van uw zetels? Geen probleem, met een dieptereiniging van de zetels verdwijnen zelfs de hardnekkigste vlekken als sneeuw voor de zon.

carwash op locatieKwalitatieve producten
Voor de reiniging van uw wagen kiest Dylan voor de kwalitatieve producten van Gyeon. Deze zorgen niet alleen voor de perfecte reiniging van uw wagen, ze geven ook extra bescherming.  Bovendien wordt voor elk oppervlak van je wagen een product op maat gebruikt voor een optimaal resultaat.

Een schoon wagenpark?
DDH Car Cleaning biedt oplossingen op maat voor bedrijven.
Neem contact op voor meer info: 0492 98 33 94

DDH Car Cleaning
Dylan De Haes
T 0492 98 33 94
ddhcarcleaning@hotmail.com
www.ddhcarcleaning.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier