Totaalpakket aan ijzersterke oplossingen

Op zoek naar een terrasoverkapping of een zonneluifel zodat je terras deze zomer niet alleen baadt in de zon maar af en toe ook in de schaduw? Wil je de zon binnen weren met rolluiken of screens? Dan ben je bij Maes Hekwerken alvast aan het juiste adres. Je kan er bovendien ook terecht voor alle hekwerken en bijpassende (geautomatiseerde) poorten en carports. Wist je trouwens dat het familiebedrijf de poorten en het hekwerk eigenhandig vervaardigt in het eigen atelier? Altijd op maat van de klant en steeds met oog voor  detail en een degelijke kwaliteit. Kom de ruime waaier aan mogelijkheden ontdekken in de toonzaal in Westmeerbeek.

Maes Hekwerken
Bedrijventerrein La Corbeille
Corbeillestraat 113, Westmeerbeek
T 0472 77 16 70
www.maes-hekwerken.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Speciale promoties Check het hier