Schoonmaak is een stiel

Schoonmaakbedrijf Ellis en Van Loo werd in 2015 opgestart door Kenny Ellis en Samira Van Loo. Ze zijn uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de uitgebreide regio rond hun thuisbasis Heist-op-den-Berg. Hun bedrijf bestaat uit twee belangrijke pijlers. De glazenwasserij richt zich zowel op professionelen als particulieren. De professionele schoonmaak legt zijn focus op bedrijven en ondernemers. In dit toegankelijke bedrijf waar open communicatie centraal staat, heeft heel het team eenzelfde doel, een betrouwbare rechterhand in de schoonmaak bieden!

Glazenwasserij
Kenny: Voor de glazenwasserij kunnen zowel bedrijven als particulieren van onze diensten gebruik maken. Voor het onderhoud van de binnen- en buitenzijde van ramen en profielen gaan wij vaak op de klassieke manier te werk maar we zetten ook vaak ons osmosesysteem in. Elke situatie vereist een specifieke aanpak, we gaan dus steeds voor maatwerk. Zowel op regelmatige als op jaarlijkse basis zorgen wij ook voor het schoonmaken van veranda’s en koepels, het onderhoud van rolluiken, het leegmaken en reinigen van dakgoten, ... Ook voor het reinigen van zonnepanelen kan u van onze diensten gebruik maken.

Schoonmaak bij professionals​Schoonmaak bij professionals
Samira: Naast de glazenwasserij bieden wij ook een rechterhand in de schoonmaak voor bedrijven. Een ruim cliënteel van dokters- en kinepraktijken, kantoren, banken, winkels en schoonheidssalons, ... rekent op onze discretie en een betrouwbare planning. Samen met onze mensen leggen wij de focus op de specifieke noden en wensen van de klant om hen te ontzorgen met een schoonmaakoplossing op maat.

Altijd een plaatsbezoek
Samira:
Vooraleer wij een werk aanvatten of zelfs een tarief bepalen, nemen wij graag even de tijd voor een bezoek ter plaatse. Zo krijgen we een mooi overzicht van de werkelijke situatie. Daarnaast luisteren we op dat moment graag naar de specifieke wensen en zorgen van onze klant. Zo’n gesprek en plaatsbezoek vormen de ideale basis om mee aan de slag te gaan voor een dienstverlening aangepast aan de noden van de klant. Vervolgens geven we een grondige briefing aan onze medewerkers en plannen wij regelmatig een onderling overleg om zo waar nodig onze service nog wat te verfijnen en te optimaliseren.


VACATURE
Wij zoeken mensen die graag en met veel goesting mee in ons verhaal stappen om er  samen tegenaan te gaan!

Wij bieden
• dankbaarheid & respect, steeds op nummer 1
• een uitstekende verloning
​• persoonlijke begeleiding en open communicatie

Glazenwasserij
professionelen & particulieren

  • Ramen (binnen & buiten)
  • Veranda’s en pergola’s
  • Terraswanden
  • Garagepoorten
  • Zonnepanelen
  • Dakgoten
  • Rolluiken

Schoonmaak
in een professionele context

 

Samira Van Loo
Kenny Ellis
info@ellisenvanloo.be
0499 37 11 72

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Speciale promoties Check het hier