December, cadeautjesmaand

Op 4 december komt de Sint in de namiddag langs bij Linnenboetiek in de Bergstraat in Heist-centrum. Hij brengt een cadeautje mee voor elk kindje! Misschien het ideale moment om het nuttige aan het aangename te koppelen en al wat mogelijke kerstcadeautjes te spotten om op je eigen lijstje te zetten of om iemand een plezier mee te doen. Zachte handdoeken, kleurrijke badjassen, warm bedtextiel, een mooi tafelkleed of een rijkelijk gevuld cadeaumandje met geurende zeepjes, douchegel, bodycrème of kaarsjes? Wie op zoek is naar een huiselijk cadeautje vindt bij Linnenboetiek vast wel iets leuks. Ze zijn er gespecialiseerd in bed-, bad- en keukenlinnen en dat voor elk budget!

Linnenboetiek
Bergstraat 127, Heist-op-den-Berg
www.linnenboetiek.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier