Gloednieuw concept, topdesign voor binnen en buiten

Een exclusief design jasje voor zowel je interieur als je buitenruimte? Decomundo, gelegen aan de Liersesteenweg in Booischot op de grens met Begijnendijk, maakt een plaatje van je huis, tuin en terras. Ze doen dat door steevast voor topmerken te kiezen die werken met kwaliteitsmaterialen en oog voor detail. Er staat natuurlijk wel een prijskaartje tegenover de kwaliteitsnormen en unieke ontwerpen van de design meubels maar het zijn stuk voor stuk meubels die, als je ze goed  verzorgt, hun waarde zeker behouden.

High-end interieurs
Om stijlvol en verfijnd te genieten bij je thuis, kiezen ze bij Decomundo voor design merken die het allerbeste te bieden hebben, voor mensen die houden van ‘the  good life’. Met de unieke design meubelen van B&B Italia en Knoll hebben ze bovendien wereldtoppers in huis. Beide merken zijn immers pioniers in hun vak met  tijdloze designklassiekers en iconische meubelstukken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Barcelona Chair van Knoll, een stijlvolle relax naar een ontwerp van  Ludwig Mies van der Rohe, die elegantie en comfort combineert en een toonbeeld is van modern design en uitzonderlijk vakmanschap. Ook de Tufty Time van B&B  Italia, de comfortabele zitbank die opgebouwd wordt uit allemaal kubussen en handgemaakt wordt in Italië, wordt erg gesmaakt. Je vindt hier stuk voor stuk  meubels met een unieke vormgeving, een onbegrensd aantal combinatiemogelijkheden, kleuren en stoffen, de fijnste afwerkingsgraad en oog voor detail zonder daarbij het comfort en onderhoudsgemak uit het oog te verliezen. Je haalt telkens een uniek stukje lifestyle in huis.

Luxueuze outdoor living
Decomundo blijft ook sterk in het outdoorsegment. Schitterende loungesets, exclusieve tafels en stoelen, ligbedden, kussens, parasols, terrasverwarmers, ... je  vindt er alles voor een luxueuze totaalinrichting van je terras en kan er ook terecht voor maatwerk. Hun missie is jou optimaal te doen genieten van je tuin en terras.  Ze werken daarvoor samen met prestigieuze merken als Royal Botania en Manutti die bekend staan om hun duurzaamheid, verfijnde afwerking en prachtige designs.

Decomundo Design Days
19 - 31 oktober

EXPO: Maak kennis met de designers en ontdek het verhaal en de geschiedenis achter de design meubels in onze showroom.

Bij aankoop van meubels

  • Gratis behandeling van jouw meubel met extra beschermlaag, 3 jaar vlekkengarantie en service voor vlekverwijdering
  • Gratis 3D-visualisatie van de opstelling van jouw meubel in jouw interieur.

We verwelkomen je met een glaasje bubbels.

Decomundo
Liersesteenweg 7B
2221 Heist-op-den-Berg (Booischot)
T 015 22 01 23
www.decomundo.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier