Altijd zicht op je woning

Met een alarmsysteem en camerabewaking maakt u uw woning een pak minder interessant voor inbrekers en vandalen. Naast een afschrikeffect zorgt het er ook voor dat je steeds een oogje in het zeil kan houden. Via een app op je gsm even checken of thuis alles in orde is, de zekerheid dat er een alarm afgaat als er iets niet pluis is, ... Voor de beveiliging, toegangscontrole en camerabewaking van uw woning kan GVL-Technics de nodige oplossingen aanreiken, zowel geplaatst als voor de doe-het-zelver. Zij hebben al het materiaal en de kennis in huis voor de installatie van uw alarmsysteem en camerabewaking.

GVL-Technics
Kasteelstraat 2d
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 25 76 72
www.gvl-technics.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier