Winterbar Moose

Gezellig drukke namiddagen in een aangenaam winters sfeertje, avonden met een volle dansvloer, lekkere hapjes en drankjes, ... Dit eindejaar vind je Winterbar Moose weer aan de voet van de Heistse berg. Je kan er terecht tot zondag 9 januari om er na de Nieuwjaarsdrink van de gemeente nog een feestje te bouwen op de beats van DJ Frank en wordt er zo’n 7 weken lang  ondergedompeld in de gezellige sfeer van de winter en de berg(en).

Live muziek op maandag
Naar goede gewoonte kan je elke maandagavond in Winterbar Moose terecht voor gezellige huiskamerconcerten met gasten als Sofie en Barbara Dex en talent van eigen bodem zoals Aalex, Luna, Enchanté, Rune, Tijl en coverband Shitty Shoes. De ‘Vintage Mondays’ staan garant voor genieten van live muziek in de mooie setting van de winterbar.

Dansen in het weekend
In Winterbar Moose zullen verder heel wat DJ’s hun opwachting maken om het beste van zichzelf te geven en jullie aan het dansen te krijgen. Zo kan je op donderdagavond al van het  weekend beginnen dromen tijdens ‘Thank God it’s Thursday’ met resident DJ Peter en op vrijdag wordt het weekend pas echt goed ingezet tijdens ‘Apéro Friday’ op de aanstekelijke beats  van heel wat verschillende dj’s uit de regio. Ook ’s zaterdags kan je je beste dansmoves bovenhalen en de nacht in dansen tijdens ‘Saturday Moose Fever’. Leuk om weten is dat je ook met  Kerstmis en op Nieuwjaarsdag de beentjes kan komen loszwieren want op 25 december en 1 januari opent Winterbar Moose ’s avonds de deuren. Ideaal om het kerstmenu of de kater van  het oudejaarsfeestje eraf te dansen! Op zondag 26 december gaat net zoals vorige jaren de Crazy Kroegentocht voor het goede doel weer door.

Winterse gezelligheid
De sfeer en ambiance in de winterbar aan de voet van de berg wordt gesmaakt door jong en oud. Of je nu komt opwarmen tijdens het shoppen met een koffie, glühwein of chocorum, tijdens  de middag snel een kom soep, een croque, panini of winterbordje komt eten of je beste wintermoves komt showen tijdens een dj-avond, ... je bent hier welkom op elke moment van de dag  om te genieten van winterse gezelligheid!

Moose winterbar

Het volledige programma kan je nakijken op www.winterbarmoose.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier