Outlet in Putte

Terwijl bij Lingerie Ria de nieuwe voorjaarscollecties de winkelrekken sieren en je er bovendien geniet van een korting van 30% op de badmode van de voorbije twee jaar (2020 en 2021), vallen er op 13 maart nog meer koopjes te ontdekken.  Op zondag 13 maart is er immers opnieuw een outletverkoop in Klein Boom in Putte. Van 10u tot 17u kan je er gaan snuisteren tussen de strandkleding, nachtmode en veel meer moois uit de collecties van vorige seizoenen die er aan interessante outletprijzen aangeboden worden. Leuk om weten, Lingerie Ria brengt ook heel wat Woody-spulletjes mee naar de hallen en ook acht andere winkels uit Putte tekenen present.

Lingerie Ria
Alice Nahonstraat 16, Putte
T 015 75 37 71
www.ria-lingerie.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier