Een verleidelijk najaar

Vrouwelijkheid en elegantie ... Bij Lingerie Ria vind je stijlvolle lingerie, ongeacht welke pasvorm je nodig hebt. Ook voor grotere cupmaten en diepere cups vind je hier een mooi vast aanbod  van bijvoorbeeld PrimaDonna in klassevol zwart en rood. Nog op zoek naar leuke cadeautjes? Dan is de nachtmode en ondergoed in kerstthema misschien wel een leuk idee voor onder de kerstboom. Verder vind je hier ook gezellige pyjama’s en homewear, stijlvol herenondergoed, een schattig slaapkleedje, een warme kamerjas of een verrassende cadeaubon. En voor wie  graag al even vooruitblikt naar volgend voorjaar? Je mag je verwachten aan veel kleur in pasteltinten. Lichtblauw, lichtgeel of zacht lavendel, een kleur die heel mooi contrasteert met je huid.

Lingerie Ria
Alice Nahonstraat 16, Putte
015 75 37 71
www.ria-lingerie.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier