Verwenmomenten van de bovenste plank

Een frisse snit, een unieke brushing of styling, een knap kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. Jouw ervaring staat er centraal! Je wordt er dan ook van begin af aan in de watten gelegd met een ontspannende wasbeurt, of je nu langskomt voor een brushing,  knipbeurt of haarstukje. Want gezond haar begint bij een goede verzorging op maat en bij De Hoofdzaak gaan ze nog een stapje verder ...

een kapsel recht van de catwalkEen kapsel, recht van de catwalk
De Hoofdzaak behaalde onlangs de titel van SESSION.SALON. Pieter en Nathalie, nu Session.Salon.Stylists, volgden deze opleiding van KEVIN.MURPHY die de salonervaring naar een hoger niveau tilt door middel van gepersonaliseerd advies, goede communicatie en teamwork. Ze werden er geïnspireerd en gemotiveerd om  de trends van de catwalk te vertalen naar stijlvolle kapsels voor hun klanten. Dankzij deze innovatieve ideeën en inspiratie kunnen Pieter, Nathalie en hun team jou  ontvangen in hun salon om jouw haar de betere verwenbeurt te geven.

Jouw haar in topconditie
Afhankelijk van de noden van je haar worden de juiste haarproducten uitgekozen. Voor het ultieme resultaat werkt De Hoofdzaak uitsluitend met haarverzorgingsproducten van topkwaliteit zoals de exclusieve haarverzorgingslijn van KEVIN.MURPHY. Al deze shampoos, conditioners en stylingproducten zitten  boordevol van het beste dat de natuur te bieden heeft met ingrediënten die het haar voeden, sterker maken, beschermen en indien nodig herstellen. Een natuurlijke  verzorging die de kwaliteit van je haar verbetert en zelfs meer volume kan creëren.

Extra verwennerij
Naast een gewone verzorging en kappersbeurt kan je ook kiezen voor een relaxerende hoofdmassage. Deze zorgt niet alleen voor een heerlijk zorgeloos ontspanningsmoment, het is ook nog eens extra gezond voor je hoofdhuid. Heb je een gevoelige hoofdhuid? Geen nood, het team van De Hoofdzaak weet perfect  welke drukpunten belangrijk zijn voor een deugddoende massage. Voor een optimaal resultaat kan je de haarverzorgingsproducten die bij De Hoofdzaak gebruikt  worden bovendien ook aanschaffen voor thuis. Op die manier blijft je haar ook na een kappersbeurt in topconditie.

Warme & zorgzame begeleiding bij haarproblemen
De Hoofdzaak onderscheidt zich extra door hun warme en persoonlijke begeleiding wanneer je te maken hebt met haarproblemen zoals dun haar, kale plekken, ...  of wanneer je door ziekte te maken krijgt met haaruitval. Samen met jou gaan ze op zoek naar een passende oplossing. Zo specialiseerden ze zich in het zoeken  naar het ideale haarwerk dat past bij je persoonlijkheid en binnen je budget of naar haarstukjes die je haar wat meer volume geven of kale plekjes camoufleren.

De Hoofdzaak
Kerkstraat 57
2235 Hulshout
www.dehoofdzaakhulshout.be
Kapsalon: 015 22 19 49
Pruikeninstituut: 0496 21 22 32

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier