Nieuws uit de regio

12-06-2022 - Heist-op-den-Berg

25 jaar Minder Mobiele Centrale

Al 25 jaar biedt Minder Mobielen Centrale (MMC) Heist-op-den-Berg sociaal vervoer aan mensen met beperkte financiële middelen. Bijzonder is dat het vervoer gebeurt door vrijwilligers die hiervoor een beperkte onkostenvergoeding krijgen. Ter gelegenheid van het zilveren jubileum kregen de vrijwilligers een receptie en een klein cadeautje aangeboden van het gemeentebestuur. Opmerkelijk was dat ook vele gebruikers van de MMC zorgden voor een persoonlijke bedanking voor de chauffeurs.

DE MMC Heist wordt aangestuurd vanuit het OCMW aan de Stationsstraat en gebeurt in samenwerking met de gemeente Berlaar. Om er beroep te kunnen op doen moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen betreffende inkomen en het feit dat je geen beroep kan doen op openbaar vervoer, een eigen wagen of een fiets, op familie of kennissen.

Minder Mobielen Centrale is uitgegroeid tot een team waarvoor ondertussen 53 vrijwilligers rijden. Zo’n 390 leden maken gebruik van de centrale, met meer dan 3.000 ritten per jaar! Sinds enkele jaren is er een samenwerking met het lokale bestuur van Berlaar om minder mobiele inwoners van Heist-op-den-Berg en Berlaar te vervoeren naar hun bestemming.

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier