Nieuws uit de regio

17-01-2022 - Putte

Al meer dan 2000 kinderen gevaccineerd

De eerste prikweek voor kinderen van 5 tot 11 jaar is in vaccinatiecentrum Klein Boom vlekkeloos verlopen. Op dinsdag 11 januari kwamen de eerste 350 kinderen tussen 5 en 11 jaar uit Heist-op-den-Berg, Putte en Bonheidenn langs om hun coronaprik te halen. Op een week tijd kregen al meer dan 2000 jongens en meisjes hun eerste prik in Klein Boom.

Een week geleden kreeg het vaccinatiecentrum voor de kinderspuitjes een kleine make-over. Zo worden de jongens en meisjes nu begroet door twee Smurfenbanners aan de start van de vaccinatielijn en kunnen ze zich na hun prik ontspannen met een aflevering van de Smurfen. Na 15 minuten wachten kunnen ze nog een foto maken voor de fotomuur aan de uitgang. Daarnaast zorgden ook enkele vrijwilligers voor extra randanimatie.

Al de 5- tot 11-jarigen uit Putte, Bonheiden en Heist-op-den-Berg zullen tussen 11 en 20 januari de kans om zich te laten inenten. Drie weken na de eerste vaccinatie volgt dan de tweede prik. Later zal er nog een herkansing aangeboden worden aan de mensen die op de huidige uitnodiging niet ingingen.

Je kinderen nog niet ingepland? Als ouder dien je zelf de afspraak in te boeken. Zo kunnen alle kinderen van één gezin samen langskomen op een moment dat het past voor de ouders.

Heb je nog andere vragen over de vaccinatie van je kind? Neem dan contact op het met het vaccinatiecentrum. Dit kan via contact@vaccinatiecentrumkleinboom.be of via het callcenter: 03 218 27 05.

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Speciale promoties Check het hier