Nieuws uit de regio

03-01-2022 - Putte

Puttenaars zwemmen met korting

Inwoners van de gemeente Putte kunnen vanaf 3 januari 2022 van hetzelfde gunsttarief genieten in het zwembad als die van Heist-op-den-Berg. Het gaat zowel om individuele zwembeurten, 10 beurtenkaarten als abonnementen. Op de laatste gemeenteraad werd de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Putte en het zwembad van Sportoase De Lo (Heist-op-den-Berg) goedgekeurd.

Schepen van Sport Jeroen De Cuyper: “In het kader van de samenwerkingsovereenkomst wordt het verschil tussen het normale tarief en het verlaagd tarief maandelijks gefactureerd aan de gemeente. De samenwerking wordt afgesloten voor de periode van 12 maanden, en gaat in vanaf 3 januari 2022.”

Voor een gewone zwembeurt betekent dat volwassenen een korting van €1 ontvangen wanneer ze naar het zwembad trekken. Voor kinderen tot 12 jaar zal deze korting €0,50 bedragen.

De huidige tarieven kunnen gevonden worden op de website van Sportoase De Lo (https://www.sportoase.be/images/2021/09/tarieven_2021/Tarieven_Sportoase_De_Lo.PNG ) . Tariefwijzigingen kunnen jaarlijks plaatsvinden. Deze zijn tariefwijzigingen zijn steeds onmiddellijk van toepassing voor alle bezoekers.

 

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier