Nieuws uit de regio

12-10-2021 - Booischot

Booischot op de radio

‘Veerkrachtige Dorpen’ is een initiatief van de provincie Antwerpen dat inwoners en lokale besturen samen laat werken rond de toekomst van hun dorp. In Booischot werd al heel wat vergaderd en overlegd rond dit thema. Op maandag 18 oktober, tussen 12 en 13 u, brengt Radio  2 samen met enkele inwoners de dorpsdynamiek tot in je woonkamer en zet Booischot in de kijker.

Radio 2 zendt op 18 oktober live uit vanuit de Booischotse parel Hof Ter Laken. Luister en beleef mee hoe mensen hun dorp in handen nemen en het samen veerkrachtig maken voor de toekomst. Een van de accenten voor de toekomst die de inwoners van Booischot al aangaven is een visie op een groener dorpsplein dat de verbinding maakt met het kasteeldomein Ter Laken en de vallei van de Grote Nete. Een ander project die stilaan vormt begint te krijgen is het ‘samentuinen’ in de voormalige moestuin en de boomgaard van het kasteel. Ooit was er aan het kasteel een weelderige tuin die helaas volledig verdwenen is.

Je kan Veerkrachtig Booischot beluisteren op de radio maar ook ter plaatse meemaken.

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Speciale promoties Check het hier