Nieuws uit de regio

08-10-2021 - Hulshout

Weer corona in Huslhoutse basisschool

Na testing op 7 november is gebleken dat in het zesde leerjaar van de GBS Hulshout zes kinderen besmet zijn met het coronavirus. De ouders van de kinderen in de betrokken klassen werden door de school verwittigd en hebben de nodige instructies ontvangen. Volgens de richtlijnen van het Agentschap Zorg en Gezondheid moet de volledige klasgroep van de besmette leerlingen in verplichte thuisquarantaine gaan, tot zij een negatief PCR-resultaat hebben.

Nadat in het begin van het jaar ook al enkele klassen in quarantaine moesten, heeft het coronavirus in de gemeentelijke basisschool van Hulshout weer toegeslagen.  Na een negatief resultaat mogen de kinderen terug naar school. Op dag 7 worden alle kinderen en de leerkracht opnieuw getest. De kinderen van één klas van het vierde leerjaar volgen uit voorzorg vrijdag 8 oktober 2021 ook thuisonderwijs. De leerlingen van de overige klassen blijven wel naar school komen, conform de wettelijke coronarichtlijnen.

Ouders worden op de hoogte gehouden door de school. Momenteel wordt er gecommuniceerd aan de verenigingen om verhoogde waakzaamheid toe te passen. In de overige klassen worden de voorzorgsmaatregelen strikt opgevolgd. De lokalen worden verlucht en ontsmet, de leerkrachten dragen mondmaskers in de gangen en bij contact met ouders/externen.

De school heeft begrip voor eventuele ongerustheid die deze situatie met zich meebrengt. De gezondheid en het welzijn van de kinderen en medewerkers vormen op elk moment de absolute prioriteit van de school.

Er wordt in Hulshout dan ook aangeraden, als u symptomen vertoont, om dan in quarantaine te gaan  en je zo snel mogelijk te laten testen met een PCR-test (geen sneltest of zelftest)!

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Speciale promoties Check het hier