Nieuws uit de regio

24-09-2021 - Booischot

Bergconcerten in het bos

Traditioneel vinden de Bergconcerten plaats tijdens de maanden juli en augustus op het Heistse Kerkplein. Door de coronapandemie schuiven ze dit jaar noodgedwongen op naar het najaar. Maar niet alleen het tijdstip is dit jaar anders, ook de locatie. De Bergconcerten verhuizen naar het sfeervolle park van Hof ter Laken in Booischot. Op zondag 3 oktober geven vijf fanfares het beste van zichzelf tijdens een spetterende concertdag.

De verhuis naar het domein van Hof ter Laken in Booischot is ingegeven door het feit dat daar meer ruimte is en de concerten coronaproof kunnen georganiseerd worden. Eerder had burgmeester Vleugels ook al aangegeven dat de locatie meer zou gebruikt worden voor allerlei manifestaties.

Het programma van zondag 3 oktober:

10 tot 10.45 uur               KKF De Eendracht Itegem

11 tot 11.45 uur               De Goorse Bloesem – Jeugdorkest #Toeternitoe

12 tot 12.45 uur               Die Löfer Echos

13 tot 13.45 uur               KF Sint-Cecilia Booischot

14 tot 14.45 uur               Murga AGRUM!

De concerten zijn gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Breng wel je eigen stoel of dekentje mee, zo kan je comfortabel genieten van de concerten. Alleen het park is toegankelijk, het kasteel zelf kan je niet bezoeken.

Bij regenweer verhuizen de concerten naar de St.-Salvatorkerk in Booischot. Je zal dan aan de toegangspoort van Hof ter Laken alle info vinden. Het aantal bezoekers is in dat geval beperkt, je draagt binnen een mondmasker en je volgt alle andere hygiënemaatregelen.

 

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier