Nieuws uit de regio

29-08-2021 - Heist-op-den-Berg

Heistse handbal floreert

HC Heist is sinds zijn ontstaan in 2013 uitgegroeid tot een gezonde sportclub met in het verleden 5 teams in de officiële competitie van de regio Antwerpen/Vlaams Brabant. Vanaf volgend seizoen spelen de dames- en herenploegen ook op Vlaams Liga-niveau. Dat wordt gevierd met een Handbal-Stuif-In op zaterdag 11 september in De Sporthal aan de Lostraat. Daar kan iedereen vrijblijvend komen ontdekken hoe leuk handbal als teamsport kan zijn.

“Onze club won een online-challenge georganiseerd door de Vlaamse handbalfederatie VHV”, vertelt Kim Tobback van HC Heist. “In de eerste lockdown hebben we al onze leden via sociale media kunnen blijven motiveren om de proeven te doen en dus ook actief te blijven van thuis uit.  Dankzij die eerste plaats stelt VHV op de Stuif-In verschillende opblaasbare structuren ter beschikking waarop zowel bezoekers als onze leden hun handbalkunsten kunnen tonen. Zo zal er onder meer een reusachtige roos staan waar je kan testen hoe goed je kan mikken, de ‘ballenoorlog’ voor zij die willen weten wie het snelst en best kan gooien en de ‘slingerbal’ waarbij je de tegenstander van zijn of haar voetstuk mag werpen.”

Meer dan 100 actieve jeugdspelers leven zich in 6 gemengde leeftijdscategorieën iedere week  uit: jongens en meisjes vanaf 6 jaar t.e.m 18 jaar. Ouders die graag ook hun algemene conditie op wekelijkse basis willen onderhouden, zijn welkom bij HC Heist in het fithandbalprogramma.

Met de grootse Handbal Stuif-In viert HC Heist ook de promotie van zowel de heren als dames naar de Liga. Hiermee maakt HC Heist voor de eerste maal in zijn clubgeschiedenis de overstap van regionaal naar Vlaams niveau. Op vrijdag 20 augustus kreeg de familieclub nog meer goed nieuws. Het investeren in een gedegen jeugdwerking met gekwalificeerde trainers en een weldoordacht opleidingsplan werd bekroond met 3 sterren op het Gala van het Handbal.

Voor meer informatie over HC Heist en de Handbal Stuif-In kan u contact opnemen met Kim Tobback, Secretaris HC Heist (kim.jan@telenet.be of +32 477 63 24 50).

 

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier