Nieuws uit de regio

28-07-2021 - Heist-op-den-Berg

Verhuist maandagmarkt definitief ?

Om deze zomer het Heistse culturele leven op gang te trappen, bouwen Lokaal Bestuur van Heist en Cultuurcentrum Zwaneberg een openlucht-amfitheater op het Cultuurplein. Daarom zullen de kramen van de maandagmarkt, die nu hun vast plaatsje hebben op het plein vanaf 2 augustus verhuizen naar de Bergstraat tussen het OCMW-gebouw en de Berkenstraat.  Mogelijk zal deze aanpassing van het marktplan definitief zijn.

Tussen 11 augustus en 5 september kan je op de pop-up tribune genieten van verscheidene culturele activiteiten, organisaties van Zwaneberg zelf, gastproducties en enkele films (opgelet: aangepaste beginuren). Daarvoor moeten echter de marktkramers wijken van hun vaste standplaats. Bij navraag bleek dat sommigen niet graag hun vaste stek afgeven, terwijl anderen zich daaromtrent geen zorgen maken. Alle boombakken in het deel van de Bergstraat waarnaar de kramen verhuizen, verdwijnen. Zo kunnen de marktkramers hun kraam optimaal opstellen en is er een gewaarborgde vrije doorgang voor hulp- en veiligheidsdiensten. Voorlopig is de verhuis voorzien tot en met maandag 13 september.

Tegelijk zal het lokale bestuur met de marktkramers bekijken of aanpassingen van de opstelling in de Bergstraat nodig zijn met het oog op een permanent behoud van de nieuwe standplaats. Het college besloot om de definitieve verhuis van de marktkramers van het Cultuurplein naar de Bergstraat in elk geval ten laatste op maandag 7 maart 2022 te laten ingaan.

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier