Nieuws uit de regio

09-04-2021 - Putte

10.000 prikken in Putte

Op vrijdag 9 april omstreeks 11u00 werd in vaccinatiecentrum Klein Boom de 10.000ste prik tegen corona gezet. Verder worden er tussen donderdag en zaterdag meer dan 3300 vaccins gezet in het vaccinatiecentrum. De gelukkige was de 79-jarige Jozef Wouters.

Het vaccinatiecentrum draait op volle toeren, alle 6 lijnen zijn momenteel geopend. En dan was het om 11u00 eindelijk zo ver. De 10.000ste prik in het vaccinatiecentrum tegen het coronavirus werd gezet. De “gelukkige” kreeg van het centrum een kleine attentie met een gevuld chocolade paasei.

In het totaal zijn al wel meer dan 10.000 mensen ingeënt in onze Eerstelijnszone door bijv. de vaccinaties in woonzorgcentra. Het aantal inentingen is te volgen op de schermen in de wachtruimte van het vaccinatiecentrum en op de website www.vaccinatiecentrumkleinboom.be.

Maar in het centrum zelf werd de 10.000ste prik pas vandaag gezet. Wanneer de leveringen blijven volgen, kunnen de 20.000ste, 30.000ste prikken snel volgen. Maar de snelheid van de vaccinatie in het vaccinatiecentrum wordt nog steeds bepaald door de leveringen en door de Vlaamse Overheid.

De drie gemeentes en de Eerstelijnszone zijn blij met deze mijlpaal, maar ze hopen natuurlijk dat alle inwoners snel gevaccineerd kunnen worden, maar de leveringen van de vaccins zijn en blijven hier de belangrijkste factor in.

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier