Nieuws uit de regio

18-02-2021 - Aarschot

Drugactie in skatepark Boonmarkt

Dinsdagnamiddag voerden enkele rechercheurs en interventie-inspecteurs van politiezone Heist een drugsactie uit op het skatepark in Hallaar aan de Boonmarkt. Buren klagen al een tijdje van drugoverlast vlakbij het speelplein, waar ook in de krokusvakantie kinderen opgevangen worden.

Bij de interventie op het skateparkj zijn vijf meerderjarigen gecontroleerd.Er zijn verschillende kleine gebruikershoeveelheden cannabis aangetroffen. Twee jongeren van 20 en 21 jaar uit Westerlo werden geverbaliseerd. Er is één proces-verbaal opgesteld voor het bezit van verdovende middelen en één proces-verbaal voor het bezit en het gebruik van drugs in het bijzijn van minderjarigen.

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Speciale promoties Check het hier