Nieuws uit de regio

17-09-2020 - Heist-op-den-Berg

Geslaagde start voor De Lo

Nadat de geplande opening op 14 maart in het ‘corona’water viel, ging het nieuwe Heistse zwembad De Lo toch open op 1 juli na 110 lange sluitingsdagen. Na een aarzelende start de eerste dagen, vonden toch steeds meer bezoekers de weg naar het nieuwste complex van Sportoase. In juli en augustus mocht De Lo toch al 31.000 bezoekers verwelkomen.

De groep Sportoase besloot als eerste in haar sector op 12 maart om de deuren van al haar vestigingen te sluiten. Bij de opening werden verschillende bijzondere maatregelen ingevoerd  om de verspreiding  van Covid-19 te beperken. Met een nieuw online reservatiesysteem en registratiesysteem, een temperatuurmeting voor elke bezoeker en medewerker, signalisatie op digitale schermen, vloer en wanden en een uitgebreid aanbod aan ontsmettingsmogelijkheden werd de werking volledig in functie van de gezondheid van de bezoekers gezet.

Bijna 31.000 bezoekers, een kleine 28.000 in het zwembad en meer dan 2500 in de fitness en groepslessen vonden vertrouwen in het aanbod van De Lo. Op 28 augustus werd een recordaantal bezoeken gemeten met 816 bezoekers. De capaciteitsbeperking opgelegd door de overheid op ongeveer 30 %, spreekt voor zich dat dit de werking van de organisatie moeilijk maakt en zwaar onder druk zet.  Desondanks kijkt Sportoase met tevredenheid naar de vele bezoekers die met veel vertrouwen en op een gezonde manier komen sporten.

Michaël Schouwaerts, algemeen directeur groep Sportoase, kijkt met vertrouwen naar de toekomst: “Wij hopen de goede resultaten verder uit te dragen met ondersteuning van de belangrijkste maatregel tegen de pandemie: gezond verstand!”

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Speciale promoties Check het hier