Nieuws uit de regio

05-09-2020 - Booischot - Pijpelheide

Terug naar de kermis

Vanaf 1 september is de regeling rond evenementen versoepeld wat betekent dat het Heistse gemeentebestuur vanaf nu ook weer de dorpskermissen toelaat. Alleen voor Pijpelheide komt de regeling te laat. Daar is het gewoonlijk kermis het eerste weekend van september, maar dat gaat niet door. Thomas Van Hoof (N-VA) gaat op de eerstvolgende gemeenteraad voorstellen om deze herfst nog een nieuwe datum voor Hei-kermis te kunnen prikken.

De volgende kermissen staan de komende weken nog wel op het programma in Heist-op-den-Berg en zullen zonder nieuwe verstrengingen van de maatregelen nog wel kunnen doorgaan:

-             Schriek vanaf 13 september

-             Heist-centrum vanaf 20 september

-             Itegem vanaf 27 september

-             Heist-Goor vanaf 11 oktober

Op openbare kermissen geldt dat personen ouder dan 12 jaar een mondneusmasker moeten dragen.De standhouders van de kermiskramen staan zelf in voor de naleving van de maatregelen aan hun attractie, organiseren de circulatie zo dat er voldoende afstand gehouden kan worden en stellen handgels ter beschikking voor ontsmetting.

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Speciale promoties Check het hier