Nieuws uit de regio

02-09-2020 - Heist-op-den-Berg

Terug open op zondag

De Kringwinkel Zuiderkempen in de Noordstraat zal vanaf nu terug open zijn op zondagvoormiddag, ten minste de eerste en de laatste zondag van de maand.  De Heist kringwinkel is één van de grootste kringwinkels in Vlaanderen. Het was tot in maart van dit jaar ook de enige kringwinkel in het land die op zondagvoormiddag open was, met een groot bezoekersaantal, dank zij de wekelijkse Voddemét voor de deur. De rommelmarkt mag voorlopig niet meer georganiseerd worden, omdat zij wordt gecatalogeerd als een ‘evenement’. Vanaf deze maand gaat de Kringwinkel echter terug open op zondag van 9 tot 13 u met een team van vrijwilligers En dit los van het feit of er rommelmarkt zal zijn, of niet.

Er werd ook reeds een tipje gelicht van de sluier voor de Dag van de Kringwinkel op zaterdag 17 oktober. Vooral liefhebbers van muziekinstrumenten, Lego en Duplo en bijzondere merkkleding kunnen deze datum al in hun agenda noteren. Bovendien is de Kringwinkel op zoek naar een kringwinkelmodel. Kandidaten vinden info op de Instagrampagina @dekringwinkel

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Speciale promoties Check het hier