Nieuws uit de regio

02-10-2019 - Heist-op-den-Berg

Twee maanden uitstel voor De Lo

Bij de eerste steenlegging van het nieuwe zwembadcomplex in de Lostraat werd januari 2020 vooropgesteld als openingsdatum. De Lo zal uiteindelijk door de gemeente en Sportoase geopend worden op zaterdag 14 maart.  Men is ondertussen op zoek naar personeel, vooral redders blijkt een knelpuntberoep, en een uitbater voor het horecagedeelte.

Sportoase beheert met Heist erbij niet minder dan 16 zwembaden in Vlaanderen van het Duinenwater in Knokke tot het Montaignehof in Lanaken. In Heist zijn dat niet alleen de 3 baden, een sportzwembad met 8 oefenbanen of 6 wedstrijdbanen, een instructiebad met beweegbare bodem en een peuterbad met speelelementen. Daarnaast is er ook een flinke welnesszone: een Finse sauna, een whirlpool, een bio-sauna en een stoombad. De omstreden fitnessruimte heeft een oppervlakte van 223 m². Wie interesse heeft in een job surft naar www.sportoase.be/nl/heist-op-den-berg

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier