Nieuws uit de regio

10-09-2019 - Putte

Hier is Rudolf Stevens weer

Meer dan 30 jaar geleden scoorde Puttenaar Rudolf Stevens een hitje met ‘Back to Mexico’. Sindsdien heeft hij een rijk palmares aan platen en cd’s vol gezongen. Vandaag heeft hij met ‘Hier ben ik weer’ alweer een nieuwe single uitgebracht.

De bekendste liedjes van de blinde zanger situeren zich in het romantische genre en vlotte country liedjes. Zijn nieuwe single ‘Hier ben ik weer’ is een swingende countrysong waarvan Rudolf weer het beste verhoopt. Het liedje werd geschreven door het trio Michel Charmant, Henri Spider en Eddy Govert die hun sporen in de showbizz en hitparade al ontelbare keren verdiend hebben. Enkele jaren geleden zag het er niet zo goed uit met de Putse charmezanger, maar nu is hij duidelijk helemaal terug.

Rudolf Stevens werd als Rudolf Van Den Broeck geboren op 18 juli 1961 in Heist-op-den-Berg. De blinde zanger is gehuwd en woont in Putte. Hij startte zijn muzikale carrière in 1984 met gastoptredens bij diverse orkesten, waaronder het orkest van Bobby Prins. Zijn artiestennaam "Stevens" haalde hij van de Britse rock 'n' roll-zanger Shakin' Stevens. Zijn vorige single ‘In Acapulco’ dateert van het begin van de zomer.

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier