Nieuws uit de regio

13-08-2019 - Wiekevorst

KWB Gezinsdag moeilijk bereikbaar

De Gezinsdag, jaarlijks op 15 augustus, is het hoogtepunt van de Wiekevorstse KWB-werking. Door de werken in het centrum is het feestterrein dit jaar moeilijk te bereiken, trouwens voor iedereen die naar zaal Sint Jan of  sporthal De Wimpel in de Dalstraat wil.

Eén van de hoogtepunten van de 42ste editie is de Turfstekerstocht, een wandeling naar keuze van 5 – 8 – 14 of 20 km door de meeste landelijke deelgemeente van Heist-op-den-Berg. Het team van voorzitter Bart Van Bael heeft weer mooie, onontgonnen plekjes gevonden, waarlangs de wandeling passeert. Nieuw dit jaar is dat je bij de twee korte afstanden ook op zoek kan gaan naar schatten via geocaching. Fietsers kunnen kiezen uit tochten van 25 – 35 of 50 km, volledig afgepijld. Vertrekken kan in zaal Sint Jan tussen 8 en 15 u.

In en rond de zaal is nog heel wat randanimatie met springkastelen en kindergrime. Van 11 tot 18 u is het KWB-restaurant geopend met mosselen, curryworst met frietjes en ijscrème en een gezellig caféterras. Traditioneel is er op 15 augustus om 10 u, in het kader van de Gezinsdag, een openlucht eucharistieviering in Klein Scherpenheuvel aan de Kapellekensdreef met speciale aandacht voor alle moeders.

Door de werken aan de nieuwe bocht van de Herenthoutsesteenweg en de Itegemse weg is er een omleiding voorzien: komende van Itegem moet men voor het dorpscentrum link de Kapelledijk inslaan om zo via de Webstraat en de Belstraat de Herenthoutse steenweg te bereiken. Vanuit de andere richtingen moet men eerst ook via de Kruisstraat naar de Itegemseweg om zo de omleiding te volgen.

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier