Nieuws uit de regio

06-08-2019 - Heist-op-den-Berg

Weer een wereldkampioen in Heist

In het Zweedse Götland werd Heistenaar Jan Boogemans met het team Belgian Bastards, wereldkampioen kubben. De ploeg bestond uit een samenraapsel van verschillende kubbers uit Heist, Putte en Westerlo.

Jan is zelf jarenlang actief bij De Dissers, een team dat al vele jaren op de plaatselijke kubbtornooien hoge ogen gooit. Na de wedstrijd is hij zich nog even gaan ontspannen met een meerdaagse kanotocht door Zweden.

Op het WK moesten 120 ploegen een voorronde spelen, waarvan er 32 naar de finaleronde mochten. 32 andere teams waren al rechtstreeks voor deze finale geplaatst. De Belgian Bastards hebben hun titel niet gestolen, want ze versloegen onder meer de drievoudige wereldkampioenen én de wereldkampioen van 3 jaar geleden. Naast jan Boogemans maakten ook Koen Mertens, Kim Wallaert, Aster De Meersman, Kim Heremans en Hans Hoegaerts deel uit van de kampioenenploeg. Om kampioen te worden hebben ze alle wedstrijden gewonnen en lieten tijdens het hele tornooi maar 2 sets liggen. (Een wedstrijd bestaat uit 3 manches).

De Heistse ondergrond blijkt zeer geschikt te zijn voor kubbtalent, want enkele jaren geleden behaalde het lokale team ’t Is Gebeurd ook al een bronzen medaille op het WK

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier