Nieuws uit de regio

04-08-2019 - Putte

Iedereen wil Evenepoel zien

Ondanks dat ook andere Tourvedetten als Xandro Meurisse en Laurens De Plus aanwezig waren, ging alle belangstelling op het NaTour-criterium in Putte uit naar Remco Evenepoel. Na een spannende achtervolging op de 2 andere Tourrenners kwam hij al winnaar over de streep.

“Ik was al enkele maanden bezig om hem te strikken voor ons criterium”, vertelt organisator Karl Haverbeke die natuurlijk blij was dat Evenepoel de dag voor het criterium de Clasica San Sebastian op overtuigende wijze had gewonnen. “Hij heeft moeten lopen om, na zijn overwinning in de San Sebastian, het vliegtuig te halen in Spanje om op tijd terug te zijn. Hij leek een beetje vermoeid toen hij in Putte aankwam, maar na een ‘crème-glaceke’ was hij er terug bovenop.  He tis ook opvallend hoe de grote vedette in wording toch nog zeer nuchter is gebleven en zonder problemen met iedereen op de foto wilde”.

Ook burgemeester Gysbrechts was een tevreden man: “Als gemeentebestuur willen wij mensen laten bewegen en sporten, maar ook de bevolking samenbrengen om sociale contacten te leggen. Dit sportevenement dat uitgroeit tot een dorpsfeest past prima in dat beleid.: een aangenaam evenement met een leuk deelnemersveld en een mooie gelegenheid voor onze plaatselijke horeca”.

De eerste reeks  werd gewonnen door Frederik Backaert en de tweede schreef veldrijder Toon Aerts op zijn naam. In de finale was ook veldrijder Laurens Sweeck een tijdje in de aanval. De streekrenner kwam rechtstreeks met zijn vriendin en zijn pasgeboren kindje van de kraamkliniek en pakte, onderweg naar huis, nog even het criterium in Putte mee. Tussendoor werd de wedstrijd voor bedrijventeams gewonnen door Sierschouwen De Backer uit Heist. Optimistische schattingen meenden dat er 5000 à 6000 mensen aanwezig waren, maar de politie hield het op ‘een goei 3000’.

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier