Agenda activiteiten

Zondag 04 september 2022

KOPPELDANS: opendeur & dansavond

Vanaf september starten we met lessen koppeldans bij Danscentrum Movere! Heb je interesse in de lessen koppeldans of heb je al ervaring in koppeldans en wil je graag een leuke dansavond beleven? Kom dan op 28/8 en/of 4/9 naar onze opendeurdag en dansavond! Beginnende dansers kunnen deelnemen aan initiaties en kennismaken met de verschillende dansstijlen. Dansers met ervaring kunnen zich uitleven op de dansvloer. Er is ook de mogelijkheid om iets te drinken. Tijdens de lessen koppeldans zal je kennismaken met dansstijlen als chacha, rumba, jive, swing, quick step,... Wil je samen met je partner/vriend(in) leren dansen? Dan zijn de lessen koppeldans zeker iets voor jullie! Er wordt gestart met het aanleren van de basispassen en voor jullie het weten, tonen jullie je danskunsten op feesten en trouwfeesten.

Meer info via info@danscentrummovere.be

Locatie

KTTC Hallaar - Leopoldlei 81 - 2220 Hallaar

Organisatie

Movere
Jozef Heylen
T. 0472 22 43 94
info@danscentrummovere.be
www.danscentrummovere.be

Meer over deze vereniging

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Speciale promoties Check het hier