Agenda activiteiten

Zondag 28 augustus 2022

KOPPELDANS: opendeur & dansavond

Vanaf september starten we met lessen koppeldans bij Danscentrum Movere! Heb je interesse in de lessen koppeldans of heb je al ervaring in koppeldans en wil je graag een leuke dansavond beleven? Kom dan op 28/8 en/of 4/9 naar onze opendeurdag en dansavond! Beginnende dansers kunnen deelnemen aan initiaties en kennismaken met de verschillende dansstijlen. Dansers met ervaring kunnen zich uitleven op de dansvloer. Er is ook de mogelijkheid om iets te drinken. Tijdens de lessen koppeldans zal je kennismaken met dansstijlen als chacha, rumba, jive, swing, quick step,... Wil je samen met je partner/vriend(in) leren dansen? Dan zijn de lessen koppeldans zeker iets voor jullie! Er wordt gestart met het aanleren van de basispassen en voor jullie het weten, tonen jullie je danskunsten op feesten en trouwfeesten.

Meer info via info@danscentrummovere.be

Locatie

KTTC Hallaar - Leopoldlei 81 - 2220 Hallaar

Organisatie

Movere
Jozef Heylen
T. 0472 22 43 94
info@danscentrummovere.be
www.danscentrummovere.be

Meer over deze vereniging

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier