Agenda activiteiten

Donderdag 21 november 2019

Een boeiend modeverhaal door Riet Moris, styliste bij Dries Van Noten

Markant Heist-op-den-Berg nodigt je uit in B&B De Hullebrug voor een boeiend modeverhaal. Styliste Riet Moris leidt je binnen in de fascinerende wereld van Dries Van Noten, modeontwerper, één van de beroemde 'Zes van Antwerpen' die een prachtige carrière uitbouwde als designer van unieke collecties. Riet toont de docu die Reiner Holeemer maakte over Dries Van Noten terwijl hij hem een jaar lang volgde langs de creatie van 4 collecties. Verder vertelt ze over haar werk als styliste in het huis Dries Van Noten, over haar modewerk met koningin Mathilde en haar passie voor schoonheid. Kortom, het wordt een avond waarin een tipje van de sluier van de fascinerende modewereld opgelicht wordt.

Inschrijven bij Bernadette De Cat (bernadettedecat@gmail.com - 0477 78 80 11): € 15 (leden) - € 20 (niet-leden)

Locatie

B&B De Hullebrug - Bevelsesteenweg 10 - 2222 Itegem

Organisatie

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier