Agenda activiteiten

Dinsdag 01 oktober 2019

Tussen de letters - Boekenklap in 't Staminee

Het Voorwoordelijk Feestcomiteit o.l.v. Elvis Peeters en Erik Vlaminck, aloud Huis van Vertrouwen, trakteert jou dit najaar vier keer op een pittige, literaire boekenshow

Wat hebben Willem Elsschot en Elvis Peeters gemeen? Wie is Fatena Al-Ghorra en waarom vindt Erik Vlaminck ‘De Woestijn der Tartaren’ van Dino Buzzati zo geweldig? Is David Foster Wallace een moeilijk auteur en moet je echt Johan Harstadt of Michel Houellebecq lezen?

Vier speelse avonden lang raden auteurs je titels aan, beoordeelt een dokter personages uit romans of leggen we je uit waarom een boek dat geen lezers vindt, toch de moeite is. Ook een auteur op de vlucht deelt zijn verhaal en leest voor uit eigen werk. Tot slot laten we je elke avond proeven van de Nederlandstalige Literaire Canon en neemt elke aanwezige deel aan een boekentombola!

Tickets: € 10 (voorverkoop € 8 - vriendenprijs € 6 - VTK € 2)

Locatie

Staminee De Living - Noordstraat 2 bus 2 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier