Agenda activiteiten

Zondag 08 december 2019

Veldloop Ateletiekvereniging Zuiderkempen

Op zondag 8 december gaat de 63ste veldloop voor dames en heren door aan Sportcentrum De Lichten. Deze gaat van start om 11u45.

Meer info: www.avzk.be

Locatie

Sportcentrum 'De Lichten' - Kloosterveldstraat 7 - 2221 Booischot

Organisatie

Koninklijke Atletiekvereniging Zuiderkempen (AVZK)
Hendrik Lekens
T. 015 34 87 86
lekens.andre@pandora.be
www.avzk.be

Meer over deze vereniging

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier