Dekbedden om zorgeloos onder weg te dromen

Wat is er heerlijker dan tijdens koude nachten weg te dromen onder een lekker warm dekbed? Maar wat is nu het ideale dekbed voor jou? Omdat er zoveel verschillende soorten, kwaliteitsniveaus en prijsklassen bestaan is het niet altijd even evident om het juiste dekbed te kiezen. Ga je voor de luchtigheid van een  donzen dekbed, een allergievriendelijk alternatief, een vierseizoenendekbed of dekbedden die gemaakt worden van natuurlijke materialen zoals kasjmier,  kamelenhaar of natuurzijde? Bij Bosmans Slaapcomfort weten de slaapexperten vast wel raad!

Zacht als dons
Een donzen dekbed zorgt voor de ideale slaapomgeving om een zorgeloze nacht tegemoet te gaan. Niet alleen hebben deze luchtige dekbedden een lange levensduur en zorgen ze voor een optimale isolatie en ventilatie als je slaapt. Ze zijn bovendien licht als een veertje en voelen heerlijk zacht aan. Kortom, een droom om onder te slapen!

Zalig slapen in elk seizoen
Te warm in de zomer of te koud in de winter? Met het vierseizoenendekbed ga je een heel jaar door ongestoorde nachten tegemoet. Deze dekbedden bestaan uit een dunne variant voor in de zomer, een iets dikkere om onder weg te dromen in de tussenseizoenen en voor lekker warme nachten in de winter kan je beide  gewoon combineren.

Anti-allergische dekbedden
Ben je wel eens hoestend, niezend of krabbend wakker geworden? Voor wie vaak last heeft van allergieën bestaan er ook alternatieven. Heb je bijvoorbeeld te  kampen met de vaak voorkomende huisstofmijtallergie dan kies je beter voor een dekbed waarin gebruik gemaakt wordt van synthetische vezels in plaats van  natuurlijke materialen. Deze dekbedden, die makkelijk gewassen kunnen worden, scoren hoog op hygiëne en knusheid maar beschikken ook over uitstekende temperatuur- en vochtregulerende eigenschappen die zorgen voor een constante slaaptemperatuur en dus ook voor een betere nachtrust.

Meer info: Bosmans Slaapcomfort

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier